nattklubb och restaurang i skellefteå

Food & Club

Event

Image hover effect image

Klicka för att läsa mer!

Image hover effect image

Klicka för att läsa mer!

Image hover effect image

Klicka för att läsa mer!

Klubb 40+

En sprakande fest ni inte vill missa! Livemusik och härlig stämning hela natten lång. Biljetter släpps innom kort på Tickster! 

Sommar på Cinco

Upptäck sommarens hetaste event på Cinco!

Varje vecka bjuder vi på quizkvällar, liveframträdanden med fantastiska artister som Robin Bengtsson och Mimi Werner, och en nattklubb som håller festen igång till tidiga morgontimmar.

Missa inte vår premiär för stenugnsbakad pizza och njut av sommarens meny på vår mysiga uteservering. Oavsett om du vill dansa natten lång eller njuta av en god middag, har Cinco något för alla.

Våra öppettider under sommaren är tisdag till lördag 12-22, och vi erbjuder fri entré på nattklubben hela sommaren fram till 23.

Kom och skapa oförglömliga sommarminnen med oss!

Upptäck vår restaurang i Skellefteå

Upptäck vår restaurang i Skellefteå och häng med oss på Cinco. Här garanterar vi en chill vibe där grymt käk kombineras med fuldans i nattvimlet, allt under samma tak. Helt enkelt en plats där du kan sätta tänderna i galet goda rätter och sedan skaka loss på dansgolvet till DJ:s som vet hur man håller en fest igång. Glöm stela middagar; här är det bara att boka, dyka upp, och låta kvällen ta dig vart den vill. 

 

Så, vad säger du? Boka ett bord och bli en del av vårt gäng. Vi lovar, det blir en kväll du inte glömmer i första taget. Välkommen till Cinco – där vi lever för käket, musiken och de där oförglömliga kvällarna.

En smakupplevelse utöver det vanliga

Cinco i Skellefteå tar dig på en smakresa du inte visste att du saknade. Här slänger vi ihop det bästa från Medelhavet, lite av varje från Nordens fräschaste varor och europeiska kökskonster. Allt för att ge dig något helt annat. Vi snackar mat som sticker ut, från snacksen du kickstartar med till de där huvudrätterna som får dig att vilja high-fiva kocken.

Cinco är mer än bara mat. Det är stället i Skellefteå du landar på för att känna dig som en del av något större. Här möts du av smaker som får det att pirra i magen och en atmosfär som får dig att vilja stanna kvar långt efter sista tuggan. Så dyk in hos oss på Cinco och låt oss visa dig hur galet bra mat och kreativitet kan smaka tillsammans.

Play Video

Skellfteås hetaste nattklubb

Cinco Nattklubb åter 2 Augusti fram till dess Terassen öppen fredag lördag 21 till sent med DJ häng
Fri entré!

Nattklubb & Restaurang i Skellefteå

AW Fredagar & Onsdagar

Varje fredag, njut av vårt exklusiva AW-evenemang mellan 16:00 och 18:00! Vår AW meny inkluderar ett glas vin eller öl för endast 269 kr, eller välj alkoholfritt alternativ för 239 kr. Upplev en smakfull start på helgen hos oss!

Aw:n tar sommaruppehåll och åter i Augusti!

nattklubb och restaurang i skellefteå

Musikquiz i Skellefteå

Välkommen till Skellefteås livligaste onsdagar på Cinco! Upplev vår härliga AW meny från kl 17, följt av en spännande Musik Quis kl 19. Boka bord för att säkra din plats genom att kontakta oss på info@cincoskelleftea.se. Missa inte denna underhållande kväll!

Event & Företag

Upplev ett unikt och skräddarsytt företagsevenemang hos oss på Cinco. Med moderna lokaler och skön atmosfär är vi din ultimata destination för företagsevent i Skellefteå. Kontakta oss idag för att imponera på kollegorna!

företagsevent skellefteå
nattklubb och restaurang i skellefteå

Jobba hos oss

Är du redo för en ny utmaning och intresserad av att jobba med oss? Skicka några rader om dig själv. Vi ser fram emot på din ansökan.

Vi söker:

  • Bartenders
  • Servitörer
  • Diskare
  • Garderobiärer
  • Kockar