Företagsevent i Skellefteå

Få en skräddarsydd upplevelse för ditt företagsevent eller stora arrangemang i Skellefteå. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt event oförglömligt!

En unik plats för ditt nästa företagsevent i Skellefteå

Fixa ditt nästa event hos oss på nattklubben – den ultimata platsen för gruppaktiviteter och företagsevent. Vi har gott om plats, den senaste tekniken och skräddarsydda lösningar efter just era behov. Kickoffs, teambuildings, möten, mässor, middagsfester eller kanske en temakväll? Vi fixar det.

 

Vi tar hand om alltihop, så du och ditt gäng kan slappna av under en grym middag och sedan dansa loss till våra temanätter. Slå en signal så snackar vi om hur vi kan göra ditt event till något som snackas om långt efteråt!

företagsevent skellefteå
företagsevent skelleftåe

Företagsevent & gruppaktiviteter i Skellefteå

Vi på Cinco ser till att göra ditt företagsevenemang i Skellefteå till något extra. Våra lokaler är den ultimata destinationen för både gruppaktiviteter och företagsevenemang. Med skräddarsydda lösningar fixar vi allt från kickoffs och teambuilding-aktiviteter till konferenser och temakvällar. Låt oss ta hand om alla detaljer så att du och dina gäster kan luta er tillbaka och njuta av en bit käk.

 

Besök vår sida för vanliga frågor och svar för mer information eller kontakta oss direkt för bordsbokning och andra förfrågningar för större grupper.

Bordsbokning för större sällskap

Boka bord för större sällskap enkelt via vårt bokningsformulär.